Vedd fel a Guess biztosítási munkáját ezekkel a tippekkel

Nyilvánvalónak tűnik a különféle politikai lehetőségek megfejtése. Miután elolvasta ezt a cikket, többet fog megérteni arról, hogy a legmegfelelőbb biztosításhoz hogyan lehet a legjobb ajánlatot találni.

Vásárlás utazási biztosítás. Az utolsó dolog, amit meg akarsz tenni, az, hogy eljut az úticéljához, és megtudja, hogy a dolgok borzasztóan rosszul mentek. Utazási biztosítás esetén azonban van valami, amire visszatérhet, és enyhítheti a pénzügyi nehézségeket. Nézzünk szembe a tényekkel: az utazás nem mindig megy úgy, ahogy várjuk. A legjobb, ha felkészülünk.

Pénzt takaríthat meg a biztosításonként, évente legalább egyszer olvassa el az összes kötvényét. A képviselővel való esetleges változásokról való beszélgetés jó módja annak, hogy naprakész maradjon a lefedettségében. Tájékoztassa ügynökét az Ön által hozzáadott dolgokról, és azokról a dolgokról, amelyek már nem rendelkeznek.

Az összes biztosítási kötvény egységes szerkezetbe foglalása elősegítheti a csomag megtakarítását a díjakon. A biztosítótársaságok általában nagy árengedményeket adnak azokra az emberekre, akik több kötvényt kötnek. Vegye fel a kapcsolatot a biztosítótársasággal, és kérjen árajánlatot a biztosítás más formáiról, hogy megtudja, mennyi pénzt takaríthat meg Önnek.

A biztosítás olyan, mint bármely más szakma: sok speciális szót használ (kártalanítás, felelősség stb.). Tehát ha nem ért valamit a vásárolni kívánt politikáról, akkor STOP. Kérdezze meg a biztosítási szakembert, akivel beszél, hogy készítsen biztonsági másolatot, és magyarázza meg érthető módon. Ha még mindig nem kapja meg, kérdezze meg őket újra. Semmi sem rosszabb, mint ha aláírunk egy olyan politikát, amely vagy túl sokba kerül, vagy nem fedezi eléggé, mert nem érezte magát kényelmesen, ha előtte kérdéseket tett fel róla.

Legközelebb a biztosítási vásárláshoz keresse fel az egyik olyan társaságot, amelyet jelenleg egy másik típusú biztosításhoz használ, hogy megbizonyosodjon arról, hogy adnak-e Önnek preferált díjat. A háztulajdonos biztosítótársasága jelentős összeget adhat Önnek, ha felveszi Önnel a kérdést, és megkérdezi-e tőle, hogy kínál-e Önnek előnyben részesített autóbiztosítási díjat.

Gyakran előfordul, hogy konzultálnia kell bizonyos biztosítótársaságok más vásárlói véleményeivel, mielőtt pénzt befektetne a kötvényeikbe. Ha olyan weboldalakat keres, mint az Angie listája, és más ilyen felhasználói megjegyzéseket, megismerheti a biztosítótársaság jelenlegi közvéleményét. Ha a legtöbb társaság ügyvédje elégedett, ez segíthet a döntés meghozatalában, és fordítva.

Ne zárja ki a biztosítási bróker használatát. A biztosítási bróker időt spórolhat meg, ha sok kutatást végez, majd bemutatja az igényeinek leginkább megfelelő biztosítási kötvényeket. Meg tudják magyarázni a biztosítási kötvényekben alkalmazott jogi kifejezéseket, és gyakran nagy kedvezményeket kínálhatnak a biztosítási kötvényekre.

Ha a biztosítótársasággal egy esetleges vita tárgyát képezi, soha ne felejtse el, hogy a barátságos társaság képviselője, aki veled beszél, nem a barátja. Ügyfélszolgálati szakember, aki arra képzett, hogy megkönnyítse Önt - és ügyeljen munkáltatójának érdekeire. Tiszteld őket, de ne várd el, hogy velük szemben állnak.

Néha nehéz lehet navigálni a biztosítás világában, de remélhetőleg ez a cikk hozzájárult ahhoz, hogy jobban megértse, mire van szüksége. Minél többet tudsz, annál jobb ajánlatokat kaphatsz.