Javaslatok a webfejlesztésdizájn sikeréhez

A webfejlesztésdizájn profi profivá válása sok mindent magában foglal, és valószínűleg kérdései vannak. Minden elképzelése, elhelyezése, tartalma és ambíciója megvan, amire szüksége van, de lehet, hogy nincs meg a szükséges know-how. A webfejlesztésdizájn alapjaival kapcsolatos információk segítenek abban. Szánjon néhány percet ezekre a tippekre, és hatékonyabban tervezze meg webfejlesztésdizájnját.

A látogatóknak látniuk kell a tartalmat, függetlenül attól, hogy milyen böngészőt használnak. Tesztelje az oldalait különböző böngészőkkel, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az megfelelően megjelenik-e. Lehet, hogy mi működik az Internet Explorerben, nem feltétlenül jelenik meg megfelelően a Firefox, a Chrome vagy a Safari alkalmazásban. Tesztelje az egyes böngészők minden oldalát, mielőtt webfejlesztéshelyét élővé tenné.

Ne tegyen felbukkanó ablakokat a webfejlesztéshelyére. Noha ezeket valamilyen formában értékesnek tekintheti, a legtöbb ember meglehetősen bosszantónak találja őket. Ennek eredményeként a felhasználók elmenhetnek a webfejlesztéshelyről, túl dühösek ahhoz, hogy visszatérjenek.

Használjon zsemlemorzsát, és készítse el úgy, hogy a webfejlesztéshely logóra kattintva visszatérjen a kezdőlapra. A zsemlemorzsa olyan jelölő, amely megmutatja, hogy a látogató hol van a webfejlesztéshely szerkezetében. A zsemlemorzsa például "otthon> bútorok> ágyak" lehet. Amikor a felhasználó rákattint egy linkre a zsemlemorzsában, visszatérhet egy további oldalra a webfejlesztéshelyhierarchiában. Az üzleti emblémára kattintással a látogatót is vissza kell vonnia a honlapra.

Hozzon létre egy méretezhető és megbízható webfejlesztéshelyet. Ahogy a technológia fejlődik és a monitorok folyamatosan változnak, nem tesztelheti webfejlesztéshelyét minden platformon és képernyőméretnél. Győződjön meg arról, hogy a tervezés, a tárhely és a kód méretezhető. Ezt úgy teheti meg, hogy ellenőrizze, hogy hibátlan-e, és simává teszi a betöltést. Ez segít egy olyan jó kialakítás létrehozásában, amely sok körülmények között működik.

Próbáljon megbizonyosodni arról, hogy minden olyan zenét vagy képet, amelyre hivatkozik, a saját webfejlesztésszerverén tárolja. Ne forró link más webfejlesztéshely képeihez. Ez sávszélesség-lopásnak tekinthető, és a szerzői jogok megsértéséhez is vezethet. Nem érdemes kockáztatni.

Egy nagyszerű webfejlesztésdesign annak biztosítására, hogy webfejlesztéshelye megtalálható legyen az aldomain mellett vagy anélkül. A webfejlesztéshelyet úgy kell megtalálnia, hogy beírja a www.mysitehere.com és a http://mysitehere.com oldalt. Az így működő webfejlesztéshelyek előtag nélkül is megtalálhatók. Beírhatja a mysitehere-t, és megtalálhatja.

Az egyik első lépés, amelyet meg kell tennie, a domain név kiválasztása és fenntartása. Miután elgondolkozott egy tetsző domain névről, azt kell fenntartania, hogy még mindig ott legyen, amikor készen áll a használatra. Soha nem tudhatod, hogy valaki más ugyanolyan névre és típusú webfejlesztéshelyre gondol, mint te. Olyan, mintha mindenki csatlakozik, vagy valami hasonló.

Maradjon olyan alapvető elrendezéssel, amely nem olyan zavaró, hogy ne keverje össze magát. Tegye ezt úgy, hogy előbb leszerezze az alapokat, majd mindent megtegyen, hogy frissítsen egy közbülső webfejlesztéshelyre, és onnan halad egy olyan webfejlesztéshelyre, amely a végén fejlettebb.

Győződjön meg arról, hogy webfejlesztéshelye egyedi, és nem túl hasonló a többi, az Ön rést megosztó webfejlesztéshelyéhez. Nézze meg a versenytársak webfejlesztésoldalait, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem véletlenül készített hasonló képet webfejlesztéshelye számára. Nem akarja, hogy "egyik csomagként" osztályozzák, minél egyedibb vagy, annál észrevehetőbb lesz. Fennáll annak a kockázata, hogy a versenytársak általános változataként ismertté válik.

Mint látta, nem igazán olyan nehéz saját webfejlesztéshelyét megtervezni. Van néhány alapvető készség, amelyet tudnia kell, és miután kitalálta őket, jó elhelyezkedésű lesz ambiciózus tervezési projektek megkezdéséhez. Használja ki az itt található tippeket, hogy jobban megértse a webfejlesztésoldal tervezésének alapjait, így elkezdheti felhasználóbarát funkcióinak telepítését webfejlesztéshelyén.