A legjobb webdizájn-tanácsadás

Az új web-tervezőknek a webdizájn alapjainak tanulmányozásával kell kezdődniük, hogy egyszerű, hatékony weboldalakat hozzanak létre. A kezdő webdizájnok és a tapasztalt webdizájnok egyaránt információkat gyűjthetnek a webhelyek tervezéséről számos különböző forrásból, és a következő cikk az egyik a legjobb ezek közül. Ez a cikk számos hasznos tippet tartalmaz, amelyek javíthatják a webhelyek tervezésének képességét.

A HTML5 videót úgy kell beállítani, hogy a következő szabvány legyen a videók interneten történő megjelenítésére, és természetesen felajánlnia kell egy olyan módot, amellyel a felhasználók a HTML5 formátumban streamálhatják a tartalmat, valamint egy másik formátumot, például a flash-et azok számára, akik régebbi böngészővel rendelkeznek. változat.

Vigyázzon gondosan a webhely bármelyik oldalán található linkekre, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az oldal feltöltése előtt nincs-e megszakadt hivatkozás. A legrosszabb tapasztalat a látogató számára az, hogy csak a rettegett zsákutca linkre kattintva érdekel többet megtanulni. Használjon programot a webhely beolvasásához, hogy a munka automatikusan elvégezhető legyen.

Használjon ALT-címkéket, amikor csak lehetséges. Ezek a hasznos címkék leírják a képet a néző számára, segítve a látássérülteket, valamint azokat, akik képek nélkül szeretnének böngészni. Kiegészítő bónuszként néhány keresőmotor beilleszti ezeket a címkéket rangsorba, így ezek használatával fellendülhet.

Ügyeljen arra, hogy a megfelelő horgonyszöveget használja. A hivatkozás horgonyszövegének egyértelműen meg kell határoznia, mit kell várnia a látogatónak, amikor rákattint a linkre. Például, ha egy link a widget megrendelési oldalához vezet, akkor a horgony szövege a "Megrendelési widgetek" feliratot jelenítheti meg. Különösen kerülje a "kattintson ide" alkalmazást horgonyszövegként.

Tanuljon a hivatkozásokon és gyakran használja ezeket. Gyakran vannak olyan hivatkozások, amelyek szinte bármihez felhasználhatók, amikor a webdizájnról szól. Ezen parancsikonok némelyike ​​tartalmaz HTML-kódokat, amelyek segítségével gyorsan módosíthatja weboldalát.

Annak érdekében, hogy megtervezhessen egy webhelyet, amelyen az emberek könnyen elolvashatnak minden információt, ügyeljen arra, hogy az oldalak ne legyenek túl szélesek. Ha az oldalak nem túl szélesek, akkor a legtöbb ember számítógép képernyőjén elférnek. Ha az oldal túl széles, akkor értékes információinak egy részét el lehet hagyni az oldalról.

Azt szeretné, ha a navigáció egyszerű és könnyű. A navigációs link elhelyezése nagyon fontos, és biztosítja, hogy a látogatók az Ön webhelyén maradjanak. A legjobb felhasználói élmény érdekében navigációs struktúrájának könnyen navigálnia kell.

A domain név kiválasztásakor fontos, hogy kreatív legyen. A webdizájn nagy részét egy jó, témájú névvel rendelkező webhely képezi. A fülbemászó, releváns név megkönnyíti az embereket, hogy az emlékezzenek az Ön webhelyére, akárcsak a tervezési szolgáltatások. Ne gondolja, hogy a név nem fontos tulajdonság.

Annak ellenére, hogy a fejlesztési platformok kódot nyújtanak Önnek, néhányuk nem csak annyira megbízható, mint a klasszikus szövegszerkesztők. Ezeknek a platformoknak az a célja, hogy megtervezzék a webhely szolgáltatásait, majd illesszék be őket létrehozott kódjukat. De ha gyakorlati tapasztalatokat keres, ahol mindent ellenőrizhet, beleértve a hibák kijavítását is, akkor az alapszöveg-szerkesztőt kell választania.

Mindenkinek, aki nagyszerű webhelyet szeretne megtervezni, fontolóra kell vennie, hogy sok időt töltsön el a fejléc-képen. Ez az, amit a látogatók észrevesznek, amint belépnek az Ön weboldalára, így jó lépés, ha van valami témája és vizuálisan vonzó. A legjobb módszer az előkészített fejléc használata helyett saját létrehozása.

Arról van szó, hogy az új web-tervezőknek meg kell tanulniuk a webdesign alapjait, hogy képesek legyenek jóképű, megfelelően működő weboldalakat felépíteni. A különböző indulási lehetőségek figyelembevételével nehéz lehet kitalálni a kezdéshez legmegfelelőbb helyet. A fenti cikkben szereplő útmutatások követésével elkezdheti megtanulni a webdesign alapjait.